HDP'li Pervin Buldan'dan PKK'yla bağımız yok yalanı

Amerikan sermayesi ile kurulan ve Türkiye'nin milli çıkarlarına muhalif skandal yayınlarıyla bilinen FOX TV, HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı programa ankesörle bağlayamayınca yerine HDP eş genel başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'yi aldı.
Pervin Buldan Kandil 


'HDP'nin PKK ile bağı var mı?' sorusunu yanıtlayan Buldan, milletin aklıyla adeta dalga geçer gibi ' PKK ile bir bağımız, bağlantımız ve temasımız yok ' dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da sokaklara tonlarca bomba döşenen, 400 bin insanın bölgeden göç etmesine ve birçok askerin şehit olmasına sebep olan hendek olaylarına da değinen Buldan; PKK'nın o hain saldırılarını ' insanlar kendilerini koruyabilmek için hendek kazdılar ' şeklinde savundu.

Terör örgütü ile bağları olmadığını savunan HDP'li Buldan, daha sonra yine kendisi ile çelişerek terörist başı Öcalan'a methiyeler düzmeye devam etti.

Buldan ve parti üyesi birçok kişi, daha önce terör örgütü mensuplarıyla olan yakınlıkları ve yaptıkları skandal açıklamalarla birçok kez gündeme gelmişti.
30 Mayıs 2018 Çarşamba günü yayınlandı