'Gönül elçileri yetiştirmeyi hedefliyoruz' (1) - ERBİL

"Gönül elçileri yetiştirmeyi hedefliyoruz" (1) - ERBİL - Türk heyetin IKBY yetkilileri görüşmesi - Heyette yer alan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker'den detaylar - Türkiye Maarif Vakfı Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Sorumlusu Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Göksu ile röportaj - Türk heyetin sınıfları gezmesi ERBİL (AA) - Türkiye Maarif Vakfı Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Sorumlusu Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Mustafa Göksu, Erbil Uluslararası Maarif Okulunun hem bölgede daha iyi tanınmasını hem de halklar arasında gönül elçileri yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Türkiye Maarif Vakfından oluşan bir heyet, Erbil kentinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Eğitim Bakanı Piştivan Sadık ve Erbil Valisi Nevzad Hadi ile ayrı ayrı görüştü.Temaslarının ardından AA muhabirine konuşan Göksu, bugün Erbil Uluslararası Maarif Okulunun resmi açılışının yapılacağını söyledi.

Göksu, vakfın bütün dünyada FETÖ'den kalma bazı okulları devraldığını hatırlatarak devir işlemi gerçekleşmeyen okullara karşı ise alternatif okullar açmaya devam edeceklerini vurguladı.
Muhabir Kullar Gönül Elçileri 

18 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı