Gökçek, uluslarası algı operasyonunu belgelerle anlattı

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, yabancı basının yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinde Türkiye'ye bir algı operasyonu yaptıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Erkan Tan Beyaz Tv Osman Gökçek 


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ' Erkan Tan ile Tartışalım ' programında konuşan Osman Gökçek ' Yabancı yayın organları Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden Türkiye'ye saldırıyor. ' dedi.

Yabancı basında Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili çıkan haberleri bir bir gösteren Gökçek, yabancı basının Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden yaratmaya çalıştığı algı operasyonunun perde arkasını gözler önüne serdi.


Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
21 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı