Gökçek'ten CHP'ye ağaç tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Yalova'nın Tonami Meydanı'nda yapılacak olan köprülü üst kavşak nedeniyle bölgede bulunan 180 ağacın çevrecilerin tüm tepkilerine rağmen sabah erken saatlerinde kesilmesini eleştirdi.
Belediye Başkanı Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi 


CHP'li Yalova Belediyesi'nin ağaç katliamı üzerine açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek CHP'nin iki yüzlü davrandığını vurguladı.

Gökçek ' CHP milletvekilleri sadece ve sadece ağacı istismar konusu için işlerler kendileri olduğu zaman da sesleri çıkmaz hadi ötsünler bakayım bir tanesi ötmüyor ' eleştirisini yöneltti.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
27 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı