Gökçek: ODTÜ yönetimi rantçıdır, katliamcıdır

Gezi Parkı eylemlerine destek veren Orta Doğu Teknik Üniversitesi ' nin (ODTÜ), Eymir Gölü ' nde ağaç katliamı yapması sonrası tartışmalar sürüyor.
Eymir Gölü Sevilay Yükselir Orta Doğu Teknik Üniversitesi Belediye Başkanı Melih Gökçek 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber'de Gazeteci-Yazar Sevilay Yükselir'in sunduğu “%100 Siyaset” programının konuğu oldu.

Başkan Gökçek, ODTÜ'nün gözetimindeki Eymir Gölü'nde çok sayıda ağacın restoran yapmak ya da genişletmek amacıyla kesildiğini söyledi.

RESTORAN İÇİN AĞAÇ KESİLİYOR

Olay yerinden elde edilen fotoğrafları canlı yayında gösteren Gökçek, ağaçlarda çürüme olmadığını gözler önüne sererken, “ Yaşanan tam bir katliam. Restoran kurmak için ağaçlar kesiliyor.” dedi.

Sevilay Yükselir Hakkında
Daha önce Habertürk'te Çapraz Ateş isimli programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusuydu. Yükselir,Fatih Altaylı ile bazı programlarda görev almıştır. Ayrıca Sevilay Yükselir bir zamanlar AK Parti'den Belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldığını fakat gazetecilik yapmak istediği için bu teklifi reddetmiştir. Olaylar ve Gerçekler Adlı programda Fatih Altaylı ile çalışmıştır. Sevilay Yükselir Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek pr...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
24 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı