Gezi Parkı Olaylarının Perde Arkası (Aytunç Altındal)

Araştırmacı yazar ve Uluslararası Araştırma Uzmanı Aytunç Altındal Gezi Parkı eylemleri hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altındal, Yurtdışında Türkiye ' nin ele alınacağı Gizli bir toplantıdan bahsetti.
İngiltere Aytunç Altındal Ortadoğu Uluslararası Araştırmacı 


A Haber'e katılan Araştırmacı yazar ve Uluslararası Araştırma Uzmanı Aytunç Altındal, Gezi Parkı eylemleri hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aytunç Altındal “ IMF ' ye borcunu ödeyerek büyük bir iş başaran Türkiye ' nin aleyhinde hareket ediliyor” dedi. Aytunç Altındal, “Gezi Parkında meydana gelen olaylar hakkında yurtdışındaTürkiye Aleyhinde ağız birliği yapılmışçasına açıklamalar yapılıyor” dedi.

Aytunç Altındal İngiltere ' de gizli bir toplantının yapılacağını söyledi. “Bunu adı Bilderberg Toplantısıdır bu toplantıda Ortadoğu ve Türkiye ' de meydana gelen olayların ele alınacak” dedi. Biderberk Toplantısına 140 kişinin katılacağını söyleyen Altındal Türkiye ' den de 1 kişinin bu toplantıda rapor sunacağını ifade etti. Türkiye ' de Bilderberg toplantısından sonra tek bir elden hareket edermişcesine çeşitli eylemlerin olabileceğini belirtti.

Gezi Parkı olaylarının hemen akabinde Türkiye aleyhinde birçok yazıların yayınlandığının altını çizen Altındal Türkiye ' nin çok hassas bir dönemden geçtiğini ve Türkiye ' nin önünü kesenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi. Sorumluların cezalandırılması gerektiğini ifade eden Altındal Çok böyle konularda dikkatli davranmak lazım. Hatalar vardır bu hatalardan sorumlu kimse cezalandırılmalı şeklinde konuştu.

Gezi Parkı ' nda yetkililerin tavrını da değerlendiren Altındal ' Bu eylemi gerçekleştirenleri düşman olarak görülmemesi lazım. Halkın neden hoşnut olmadığını anlatabilme fırsatının olması gerekiyor. Yoksa halk geyelana gelir” şeklinde konuştu.
10 Haziran 2013 Pazartesi günü yayınlandı