Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Balıkesirden Ayrldı

Balıkesir'e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na bağlı askeri okullardaki denetleme ve incelemelerini tamamlayıp Balıkesir'den ayrıldı.
Doktrin Jandarma Hayri Kıvrıkoğlu Genelkurmay Başkanı Kara Kuvvetleri Komutanı 


Askeri helikopterle Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı'na gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Çayırhisar mevkiindeki Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığı'na geçti. Kendisine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun eşlik ettiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Balıkesir'de Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına bağlı askeri okullarda denetleme ve inceleme yaptı.

Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığı'nda askeri törenle karşılanan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır'dan brifing aldıktan sonra Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlıklarını denetledi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği denetleme ve incelemelerde Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz da hazır bulundu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yaklaşık 4 saat süren Balıkesir'deki programının ardından Garnizon ve Okullar Komutanlığı'ndan ayrılarak Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı'na geçti. Burada bir süre dinlenen Orgeneral Necdet Özel, saat 15.15 sıralarında askeri helikopter ile beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu olduğu halde Balıkesir'den ayrıldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Balıkesir programı esnasında geniş güvenlik tedbirleri alındı.
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı