Ethen Mahcupyan Davutoğlu için konuştu

CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın sorunlarını yanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Başbakan Şirin Payzın Türkiye Ahmet Davutoğlu 

Etyen Mahcupyan '2002 yılından sonra yaşanmış olan Türkiye, bugünkü Türkiye değil ve dolayısıyla bir farklılık var. Ama öbür taraftan da ideolojik olarak bakarsak pek bir farklılık görmüyorum. Ama strateji olarak baktığımızda 2002 ile 2015 arasında öyle bir problem vardı ki, bununla ancak Tayyip Erdoğan cebelleşebilirdi. Ama 2015'ten sonra Türkiye'nin öyle bir problem var ki, bunu da Ahmet Davutoğlu becerebilecek.' dedi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
26 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı