Erdoğan'dan muhtarlara sağduyu çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlara hitap ettiği toplantıda Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Özgecan Aslan Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan konuşurken, salonda bulunan kadın muhtarlardan biri Erdoğan'a 'Torunlarımı nasıl okula göndereyim? Nasıl dışarı çıkartayım? Nasıl çalıştırayım' diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Hiç çekinme okutmaya devam' dedi. Kadın muhtar sorusunu yineleyince Erdoğan bu kez 'Bacım üstüne üstüne gideceğiz.' yanıtını verdi.

Bu sorunun ardından bir başka muhtar da 'Kısasa kısas istiyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu soruya da ' Duygusal olmayacağız. En azından Özgecan'ın babası kadar metanetli olacağız. Bu şekilde duyarlı olacağız. Duygularımızın irademize hakim olduğu değil. Vicdanımızın irademizin ilmimizin duygularımıza hakim olduğu bir geleceği inşa etmemiz lazım ' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
17 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı