Dostluk Rallisi Posof'tan Geçti

Dostluk ve barış rallisi Posof Türkgözü sınır kapısından Gürcistan a geçti. Almanya ' dan yola çıkan dostluk ve barış rallisi 20 ülkeden 111 takımdan oluşuyor. Dokuz bin kilometre yol kat edecek dostluk rallisi grubunda 355 araç ve 666 yarışmacı bulunuyor.
Son Dizisi Almanya Gürcistan Bakü 


Dört bin kilometresinin Türkiye etabı olan ralli grubu Ağrı dağı ziyaretlerinden sonra Kars ' ta mola verdiler. Gürcistan a geçiş için Posof Türkgözü sınır kapısına gelen ralliciler Gümrük işlemlerini tamamlayarak Gürcistan ' a geçtiler. Son durak olarak Azerbaycan ' ın başkenti Bakü olan yarışmacılar oldukça neşeli ve heyecanlı oldukları dikkat çekti. Türkgözü sınır kapısında bir taraftan gümrük işlemlerini yaptıran ralliciler bir taraftan da ellerindeki haritalardan gidecekleri güzergahı incelediler.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
11 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı