Dicle'den Fethullah Gülen'le ilgili şok iddia

A Haber'de Sevilay Yükselir'in moderatörlüğünde yayınlanan ' Yüzde Yüz Siyaset ' programına konuk olan DTK Eş Başkanı Hatip Dicle, Fethullah Gülen'le ilgili olarak gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.
Sevilay Yükselir A Haber Fethullah Gülen Hatip Dicle 


Kasetin içeriğinde neler olduğunu seyirciyle paylaşan Dicle şöyle konuştu:

BANA GÜLEN'İN ÇÖZÜM SÜRECİNİ BALTALAMAK İÇİN YAPTIĞI SES KAYDINI DİNLETİLDİ

KCK operasyonlarında 8 bine yakın insan tutuklandı. Siyaset boşluk kabul etmiyor boşluk olduğunda birileri o boşluğu kapatmak istiyor. Fethullah Gülen'in sesinden bana dinletilen bir kaset oldu. O ses kaydında; Doğu ve Güneydoğu'daki kürtlerin kurumlarına girin. Halka yakın dürüst olanları, çözüm sürecine destek verenleri itibarsızlaştırın diyor. Bunu çok açık bir şekilde ben şahsen dinledim. Bu sıralar içerisinde sızmalar olabilir. Bu konu bizim açımızdan çok ciddi bir şekilde ele alınıyor.

Sevilay Yükselir Hakkında
Daha önce Habertürk'te Çapraz Ateş isimli programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusuydu. Yükselir,Fatih Altaylı ile bazı programlarda görev almıştır. Ayrıca Sevilay Yükselir bir zamanlar AK Parti'den Belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldığını fakat gazetecilik yapmak istediği için bu teklifi reddetmiştir. Olaylar ve Gerçekler Adlı programda Fatih Altaylı ile çalışmıştır. Sevilay Yükselir Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek pr...
devamı
14 Ekim 2014 Salı günü yayınlandı