Deniz Seki'den Tahir Sarıkaya'ya dava

Deniz Seki, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programı sunucu Tahir Sarıkaya'ya dava açtı.
Deniz Seki Uyan Türkiyem Beyaz Tv Tahir Sarıkaya 


'Uyan Türkiyem' sunucusu Tahir Sarıkaya geçtiğimiz günlerde çok önemli bir iddiada bulunmuş ve bakanlık bilgilerine dayanarak Deniz Seki ' nin kanser olmadığını belirtmişti.
Tahir Sarıkaya, bu açıklamasından ardından kısa bir süre sonra ise büyük bir şok yaşadı.

Deniz Seki ' nin avukatı, sunucu Tahir Sarıkaya ' ya arayarak bu haberin doğru olmadığını ve düzeltmemesi durumunda dava açacağını söyledi.

Haberinin arkasında durduğunu belirten ve Deniz Seki ' nin avukatına sert tepki gösteren Sarıkaya canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.

Sarıkaya, “ Deniz Seki ' nin o çok bilmiş avukatı size sesleniyorum: Ben Deniz Seki ' yi çok seviyorum ve davayı farklı bir duruma çekecek açıklamalarda da bulunmadım. Ben gazeteciyim, bir bilgi aldım. Özel bir bilgiyi de açıklayamayacaksak marangoz dükkanında mı çalışalım” dedi.


Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
12 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı