Cumhurbaşkanı Erdoğan: Patronları kim araştırın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, New York Times'a yazdığı makalede, 'Türkiye'nin otoriterleştiğini, Cemaat'in bir cadı avının kurbanı olduğunu; ülkede dekokrasi ve insan haklarının rafa kaldırıldığını' söyleyen Gülen'i ve gazeteyi topa tuttu.
Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Fethullah Gülen New York Times Recep Tayyip Erdoğan 


Gülen için 'Pensilvanya'daki zat Türkiye'deki bir katılım bankasıyla ilgili makale yazıyor. Sen hoca mısın yoksa banka patronu mu?' ifadelerini kullanan Erdoğan, New York Times'ın ise yönetimine dikkat çekti.

'O MALUM GAZETENİN PATRONLARI KİM?'

'O malum New York Times gazetesi.. Acaba patronları kim?' diye soran Cumhurbaşkanı, devamında 'Kardeşlerim hesap başka içerden ve dışardan saldırıyorlar, güçlü Türkiye istenmiyor..' şeklinde konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
6 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı