Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı.
Emine Erdoğan Genel Seçimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak ilk kez oy kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Erdoğan, 'Öncelikle ülkemiz için hayırlı olsun. İstikrarın ülkemiz için büyük faydaları olacak. Sandıklara katılımın güçlü olduğu bilgisini alıyoruz. Ben milletimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadan bu işin atlatılması demokrasimizi için önemli olacak. Tüm sandık görevlileri arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sonuçları İstanbul'da takip edeceğim' dedi.

Oy kullandıktan sonra kendisini okul bahçesinde sevgi gösterisi ve alkışlarla bekleyen kalabalığın yanına giden Erdoğan, seçmenle selamlaştı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
7 Haziran 2015 Pazar günü yayınlandı