Cumhurbaşkanı Erdoğan: O hainler öldürüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ' Emniyet mensupları Bingöl Emniyet Müdürü'ne saldırı düzenleyen hainlerin peşine düştü ve hainler ölü olarak ele geçirildi. ' dedi.
Başbakan Emniyet Müdürü Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Park'ta toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın gündeminde Bingöl'de 2 polisin şehit edilmesi ve sonrasında yapılan operasyonlar vardı. Erdoğan, 'Emniyet mensupları Bingöl Emniyet Müdürü'ne saldırı düzenleyen hainlerin peşine düştü ve hainler ölü olarak ele geçirildi.' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Trabzon'u eserlere eserlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Trabzon da hem Başbakan'lık döneminde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi.

Emniyet mensupları Bingöl Emniyet Müdürü'ne saldırı düzenleyen hainlerin peşine düştü ve hainler ölü olarak ele geçirildi.

Bölgemiz son derece hassas bir süreçten geçiyor. Buradan açık açık söylüyorum. Türkiye bölgemizde yaşanan hiçbir olayın tarafı değildir. Türkiye hiçbir mezhebin tarafında ya da karşısında değildir. Bizim tek tarafımız barış oldu.

PKK BİZİM İÇİN NEYSE IŞİD DE ODUR
Dünya ülkelerinin bazılarının anlamamakta direttikleri bir şey var. Bölgedeki tüm ülke ve olaylara karşı son derece dik duruş sergiliyoruz. Çünkü biz 30 yıldır bölücü terör örgütü PKK'ya karşı çok insanımızı kaybettik. Aynı şekilde Irak'ta başlayıp Suriye'de palazlanan ve hala Irak'ta ve Suriye'de terör estiren IŞİD'e karşı da aynı tavrı sürdürüyoruz.

MÜLTECİLER BİZİM MİSAFİRİMİZ
Irak ve Suriye'de çatışmalardan kaçan kardelerimize de kapılarımızı açtık. 1.5 milyonu aşkın insanı şu an ülkemizde misafir ediyoruz. Niye, çünkü bizim insanlık anlayışımız, vicdani anlayışımız ve İslami anlayışımız bu. Biz, terör devleti olan Esad rejimi altında onları bırakamazdık. Biz de bunu yaptık, hala da yapıyoruz.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı