Cumhurbaşkanı Erdoğan Aylin Nazlıaka'yı topa tuttu

Özgecan Aslan cinayetini dans ederek protesto eden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Dasn etmenin bizim kültürümüzdeki yeri nedir? diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bu ne biçim bir iştir yahu. Önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile' dedi.
Aylin Nazlıaka Cumhurbaşkanı Özgecan Aslan Chp Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

BİLİYORSAN FATİHA OKU

Bunlar kendi ülkesine, kendi milletine, kendi insanının değerlerlerine o kadar uzaklar ki geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Özgecan'ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim bir iştir yahu. Önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile. Ailesine bir başsağlığı dile. Dans ediyorsun bunun bizim kültürümüzdeki yeri nedir? Adeta o ölümden zevk alıyor bu anlama gelir.

ÖLÜM KARŞISINDA DANS ETMEK NEDİR?

Ölüm karşısında acı karşısında dans etmek nedir bizim kültürümüzde? Ateş düştüğü yeri yakar. Özgecan kızımıza cenabı Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Bu alçaklığın bu canice yapılan bu katlin failleri yakalandılar inşaallah hak ettikleri cezayı da en ağır şekilde almaları için bizzat davanın takipçisi olacağım. Zaten davayı şu anda takip ediyorum.


Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
16 Şubat 2015 Pazartesi günü yayınlandı