CHP'li Haluk Koç Ak Partili seçmenle alay etti

Halk Tv'de Uğur Dündar'ın sunduğu 'Halk Arenası' programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Ko, Ak Parti'yi destekleyen seçmenler için skandal ifadeler kullandı.
Uğur Dündar Haluk Koç Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Halk Tv 


Programda Ak Parti'yi savunan bir seçmenin sosyal medya üzerinde CHP'yi eleştirmesi sonrası Haluk Koç, Ak Parti'ye oy veren seçmenler için alaycı ve aşağılayıcı ifadeler kullandı.

HEM ALAY ETTİLER, HEM DE HAKARET ETTİLER

Uğur Dündar'ın 'Ben umutsuzum' sözleri sonrası konuşan Haluk Koç, şu ifadeleri kullandı;

Ben de umutsuzum. Doktorların bir deyimi vardır. Kötü bir hasta getirirler, söylersiniz yakınlarına. Hastayı çok seven yakınları kızı, oğlu 'İşte hocam ne yedirelim acılı ekşili?' 'Olum ne yedirirsen yedir noktasına gelir' Şimdi bazıları bu şekilde. Napalım Yüce Allah'ım Allah'ım akıl dağıtırken, bazıları arkada kaldıysa bizim suçumuz ne?

Haluk Koç'un bu sözleri sonrası salonda alkış tufanı koptu.
BEYAZ GAZETE
Uğur Dündar Hakkında
1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere’de BBC yayın örgütünün “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik Tv programlarına imza atan Dündar, 1978 yılı Sedat Simavi Vakfı ödülünü kazandı. Uğur DÜNDAR sonraları İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde “Tv programcılığı” derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT’de 20 yıl süreyle çalıştı. U...
devamı
Haluk Koç Hakkında
Haluk Koç 1973 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. Ardından girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni derece ile bitirdi. İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Yan Dal Uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalı'nda tamamladı. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hematoloji Bilim Da...
devamı
3 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı