Cemil Özeren Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hayatını kaybeden ünlü müzisyen Cemil Özeren gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Özeren ' in yıllarca aynı sahneyi paylaştığı ünlü sanatçı Erhan Güleryüz, “dostum kardeşim” dediği arkadaşının tabutunun başında uzun süre gözyaşı döktü.
Erhan Güleryüz Son Dizisi Hakan Peker Atilla Taş Murat Göğebakan 


Bir süredir hastanede tedavi gören Ayna grubunun ünlü solisti Cemil Özeren, dün yaşamını yitirdi. Özeren için Fatih Camii ' nde cenaze töreni düzenlendi. Öğlen namazına müteakip Fatih Camisinde kılınan cenaze namazına sadece birkaç sanatçının katılması dikkat çekti. Son yolculuğunda sanat camiası tarafından yalnız bırakılan Cemil Özeren ' in en yanında yine Erhan Güleryüz vardı.

Sanatçının cenazesine Güleryüz ' ın dışında boşandığı eşi Güliz Köse, Oğlu Ali Ozan Özeren, Atilla Taş, Hakan Peker, Murat Göğebakan, Erol Köse ve sevenleri katıldı. Yıllarca aynı sahneyi paylaştığı arkadaşını kaybeden ünlü sanatçı Erhan Güleryüz ise Cemil Özeren ' in tabutunun başında uzun süre gözyaşı döktü. Cemil ' in fotoğrafını öperek veda eden Güleryüz ' ü yakınları ve sanatçı dostları teselli etmeye çalıştı.

Cenazeye katılan ünlü sanatçılar Cemil Özeren ' i kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken onu erken kaybettik dediler. Ünlü Sanatçı Cemil Özeren kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece mezarlığına defnedildi.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Atilla Taş Hakkında
Bu sırada okul müsamerelerinde düğünlerde şarkı söyleyip minik show'lara katılıyordu. Hep sahneyle ilgili bir şeyler yapmayı düşünürdü. Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesinde okurken üçüncü sınıfta Mersin'e göç kararıyla hayatı yeni bir yön kazandı buradan sonra eşi olacak İlkay Hanımla tanışıp ani bir kararla evlendi. Değişik işlerde çalışırken bir yandan da gazinolarda şarkı söylüyordu. Ciddi bir karar vermesi gerekiyordu ya kaderine razı olup ...
devamı
21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı