Cemil Özeren Öldü

Cemil Özeren vefat etti. Karaciğer yetmezliği nedeniyle uzun süredir tedavi gören Ayna grubu üyelerinden müzisyen Cemil Özeren yaşamını yitirdi. Ayna grubunun eski üyelerinden müzisyen Cemil Özeren, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Erhan Güleryüz Medical Park Hastanesi Bostancı Cemil Özeren Medical Park 


Bir yıldır karaciğer yetmezliği tedavisi gören ve 20 gündür Esenler Hayat Hastanesi ' nde tedavi altında olan Özeren, dün gece Bahçelievler Medical Park Hastanesi ' ne kaldırıldı.

Özeren, yoğun bakım servisinde saat 11.45 ' te hayatını kaybetti.

CEMİL ÖZEREN KİMDİR?

Cemil Özeren 1996 yılında ünivesiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna grubunu kurmuşlardır. Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a albüm yapmaya gelir. Gittiğin Yağmurla Gel ile başlayan bu yolculuk 2002 senesinde Bostancı Durağı albümünden sonra son bulmuş. Erhan Güleryüz ile Cemil Özeren yollarını ayırmıştır.

Daha sonra Destan grubuna katılan Cemil Özeren, bu sene başında çıkarttığı Cemi Cümle isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsada başarılı olamadı. 2002 yılında gruptan ayrılan Cemil Özeren, katıldığı Bak Kim dansediyor yarışmasındada başarılı bir performans sergilemişti
20 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı