Cem Küçük, Ahmet Hakan'a 'dönek' dedi

A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında konuşan Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a sert sözlerle yüklendi.
Ahmet Hakan Coşkun Yeni Şafak Hürriyet Gazetesi 


“TAPELERİ DESTEKLEDİM”
Ahmet Hakan'ın Suriye tapelerini savunduğunu söyleyen Küçük, “27 Mart'ta bu hükümet niye kaybedecek diye tapeler üzerinden algı operasyonu yaptın, 4 Nisan'da hükümet niye kazandı diye yaptın. Bu kadar şey yazınca sen tasfiye olursun. Yani seni hükümet attırmaz. Böyle bir şey yok.” dedi.

“SEN KENDİ GAZETENE BAK”

Ahmet Hakan'ın Susurluğun odağında çalıştığından farkında olmadığını ifade eden Küçük, “Sen önce kendi patronunun Susurluk'la olan ilişkilerine bak, bu bir. İki, senin yazdığın gazete ve patronu 28 Şubat'a aktif destek vermiş bir adam. Bugün Türkiye'de hangi aklı başında adama gidersek gidelim 28 Şubat bir darbedir, Aydın Doğan da bunun sorumlularından belki de başta gelen biridir. Sen darbeci bir gazetede yazıyorsun. Sen Ahmet Kaya'yı öldüren bir gazete ve yayın yönetmenin olduğu bir gazetede yazıyorsun. Sen Kürtlere, Alevilere, Ermenilere, dindarlara hakaret eden bir gazetedesin. Sen önce kendi gazetene bak. Senin gazeten yüzünden bu ülkede kaç bin insan öldü.” ifadelerini kullandı.

“BU ADAM DÖNEK”

Sözlerinin devamında eleştirilerini sertleştiren Küçük, “Bu adam dindarların ve muhafazakarların içinden çıkmış bir dönek. Erdoğan'dan da dindarlardan da nefret eder bu adam.” ifadelerini kullandı.
21 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı