Caferilerden Hz Muhammed’e Hakaret İçeren Filme Protesto

Halkalı ' da toplanan Caferiler Amerika ' da çekilen, Hz. Muhammed ' e hakaret içeren filmi protesto etti. Caferiler, Amerika ve İsrail bayraklarını ateşe verdi.Halkalı ' da toplanan yaklaşık 600 Caferi vatandaş, Amerika ' da çekilen Hz. Muhammed ' e hakaret içerikli sahnelerle dolu olan filmi protesto etti. Cuma Namazı çıkışı Zeynebiye Camii önünde toplanan ve aralarında Türkiye Caferileri Lideri Selahttin Özgündüz ' ün de bulunduğu yaklaşık 600 kişilik grup, ellerinde “Hz. Muhammed bütün insanlığın onurudur”, “İslami direniş engellenemez”, “Kahrolsun Amerika” yazılı pankartlar taşıyarak, tekbirler eşliğinde Amerika ve İsrail aleyhine slogan attı.
Yahudi Cuma Namazı Müslümanlar Siyonist İsrail 


Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, kapitalim ve Siyonizm karşısında dünya halklarının birleşmesi gerektiğini belirterek, “Öteden beridir Müslümanlar arasına Alevidir, Kürt ' tür, Arap ' tır, Acemdir diye fitne sokmaya çalışanlar şimdi de bize göre bölge haklarını Müslüman diye birbirlerine düşürerek bölgeye huzursuzluk, savaş, kan sokmaya çalışmaktadırlar. Biz bu perspektiften değerlendirerek bütün halkların birleşip Müslüman ' ıyla, Hristiyanıyla, Yahudi ' siyle, Budistiyle insanlığın başına bela olan ve insanlığa fitne sokmaya gayret eden vahşi kapitalizmin ve siyonizmin karşısında tek yumruk olup onların oyununa gelmeyerek, onların entrikalarını boşa çıkarmak zorundayız” dedi.

Hz. Muhammed ' e hakaret içerikli filmi çekenleri ve destek verenleri kınadıklarını ifade eden Özgündüz, “Resul-u Ekrem hakkında o edepsizce, hayasızca saldırıları cevaba bile layık görmüyoruz. Sadece bir fitne, bir provokasyon, bir entrika olarak değerlendiriyoruz. Bu entrikayı Siyonist ve emperyalist ellerin oynadığını biliyoruz. Bu bilinçle hareket ederek, bu oyunu kuranların oyununa gelmeden oyunlarını bütün halkların kahrı, laneti öfkesi olarak vahşi kapitalizmin, emperyalizmin ve iyonizemin üzerine haykırmalıyız. Vahşi kapitalizm ve Siyonizmsin örneği olarak Amerika emperyalizmini, Yahudi Siyonizmsini hedef alıyor ve diyoruz ki, kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail” diye konuştu Selahattin Özgündüz ' ün konuşmasının ardından Caferiler, tekbirler eşliğinde Amerika ve İsrail bayraklarını ateşe verdi.

Grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
14 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı