BURSA - Memleket Partisi Genel Başkanı İnce partisinin Bursa İl Başkanlığını açtı

- Muharrem İnce'nin kapalı çarşı gezisi - İnce'nin konuşması - Mudanya ilçe binası açılışı - Açılış kurdelesinin kesilmesiMemleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce partisinin Bursa İl Başkanlığını açtıBURSA (AA) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Bursa İl Başkanlığının açılış törenine katıldı.
Kozahan ve Tarihi Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden İnce, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda davul zurna çalan ekibe bahşiş verdi, burada vatandaşlarla çiftetelli oynadı.Daha sonra il başkanlığı binası önünde gazetecilere açıklama yapan İnce, Türkiye'nin yavaş ve pahalı internet kullandığını öne sürdü.İnce, gençlere seslendiğini belirterek, "Gençlere diyoruz ki 'Sizin öğrenim yaşamınız boyunca internetiniz hem hızlı olacak hem de ücretsiz olacak.' Biz size güzel hayaller kurduracağız, size yurt dışı hayalleri kurdurmayacağız. Memleket Partisi'nin iktidarında mülakat kalkacak. Biz, liyakatı getireceğiz. Diploma değil, meslek öğreteceğiz. Bizim iktidarımızda üniversite rektörlerini üniversite bileşenleri seçecek, cumhurbaşkanı atamayacak." ifadelerini kullandı.Açıklamanın ardından parti otobüsünde vatandaşlara hitap eden İnce, daha sonra kurdele keserek binanın açılışını gerçekleştirdi. - "Birlikte güzel işler yapacağız" Bursa 'daki programları kapsamında Nilüfer ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı'nda ziyaretlerde bulunan İnce, daha sonra Mudanya ilçesine geçerek vatandaşlara seslenip hükümet ve muhalefeti eleştirdi.
İnce, cumhurbaşkanı adaylığı konusuna değinerek, "Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Vallahi üyeleri belirleyecek. Muharrem İnce sen aday olacak mısın? Evet, ben aday olacağım ama bakarsın başka bir vatan evladı çıkar belli mi olur. Birlikte güzel işler yapacağız." dedi.
Konuşmanın ardından kurdele kesilerek Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı binasının açılışı yapıldı.
Açılış Töreni Yurt Dışı Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Adayı Kapalı Çarşı 

18 Haziran 2021 Cuma günü yayınlandı