Bu aralar çok insanla ringe çıkabilirim

Kick Boks dersleri aldığı bilinen Güzel Sunucu Nazlı Çelik katıldığı bir programda bu aralar çok insanla ringe çıkmak istediğini söyledi.
Aysel Tuğluk Kick Boxs Nazlı Çelik Mesut Yar Milletvekili 


CNN TÜRK TV ' de yayınlanan Mesut Yar ' ın sunduğu Burada Laf Çok programına bu hafta Güzel Sunucu Nazlı Çelik konuk oldu Mesut Yar Kick Boks yaparken ki görüntülerini izletip Nazlı Çelik ' e, “Ringe kiminle çıkmak istersin” sorusu üzerine Çelik, “Bu aralar çok insanla ringe çıkabilirim” yanıtını verdi.

Çelik, Şanlıurfa ' da polise taş atan Aysel Tuğluk ' la girdiği polemiğe de değindi.


Mesut Yar ' ın, “Sizin yaptığınız yorumlar zaman zaman polemik konusu olabiliyor. Bu polemiklerin içerisine girmek keyifli bir şey mi?” sorusuna Nazlı Çelik, “Ben polemik olsun diye yorum yapmıyorum. Ülkenin birliği bütünlüğü konusunda, şiddet konusunda, taciz konusunda söylenmesi gerekenleri son olayda olduğu gibi lafımı esirgemeden söylüyorum” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜMÜN DEĞİL KARMAŞANIN PARÇASI

Çelik, “Ben sadece Aysel Tuğluk ' a hem hukukçu hem milletvekili olarak sınırda askere taş atarken ki görüntüsünün hoş olmadığını söyledim. Ertesi gün bana kendisine göre bir yanıt verdi. Bende kendisine cevap verdim. Bu görüntüyle çözümün değil de karmaşanın bir parçası olduğunu söyledim” ifadelerini kullandı.

İÇİMDE KALAN HER ŞEYİ RİNGTE YENİYORUM

Mesut Yar, canlı yayında Nazlı Çelik ' in Kick Boks yaparken ki görüntülerini izletip, “Bu kadar hazırlık boşa olamaz kime hazırlanıyorsun?” sorusunu sorması üzerine Çelik, “İçim de kalan her şeyi o anda ringte yeniyorum. Bu arada boksa da yeni başlamadım yıllardır yapıyorum” dedi.

Mesut Yar ' ın, “Ringe çıkman gereken biri olsaydı, o kişi kim olurdu?” sorusuna ise Çelik şöyle cevap verdi: “Bu aralar çok insan olabilirdi. Mesleki olarak olabilirdi, olaylarla ilgili olabilirdi. Yoksa ringten indikten sonra herkesle dostuz”

Nazlı Çelik Hakkında
ABD'nin Boston sehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı. Çelik, 1999 yılında NTV'de başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Hab...
devamı
1 Ekim 2014 Çarşamba günü yayınlandı