Boğazı yüzerek Yenikapı miting alanına geldi

Yenikapı miting alanında saat 17.00'de başlaması planlanan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için katılımcılar sabahın erken saatlerinde alana gelmeye başladı. Polisin trafiğe kapattığı caddelerden yürüyerek gelen vatandaşlar, güvenlik kontrol noktasına kurulan metal dedektörleri ve xray cihazlarıyla arandıktan sonra miting alanına alındı.
Cumhurbaşkanı Yenikapi Recep Tayyip Erdoğan Türk Bayrağı 


Milyonlarca vatandaş, Yenikapı'daki dev miting alanını doldurulurken, denizden gelen gemiler de miting alanına vatandaşları taşıdı.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Kameralara yansıyan o görüntülerde, denizde elinde Türk Bayrağı olan bir vatandaşın yüzerek Yenikapı'daki miting alanına doğru geldiği görülüyor. Zaman zaman bayrağı sallamayı da ihmal etmeyen vatandaş, çevredeki teknelerde bulunanlar tarafından da ilgiyle takip ediliyor.



Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
7 Ağustos 2016 Pazar günü yayınlandı