Berrak Tüzünataç'tan çok konuşulacak Nihat Doğan taklidi

İnternette son günlerde ünlülerin sesi ile hazırlanan videolar büyük ilgi görüyor.
Whatsapp Instagram Facebook Berrak Tüzünataç Dubsmash 


Sosyal medyanın yeni trendi ünlülerin seslerini kendi görüntüleriyle birleştirilerek yapılan Dubsmash ve Dubblaj uygulamaları oldu.

Android ve iPhone telefon kullanıcıları internetten ücretsiz indirdikleri bu program ile eğlenceli dublaj videoları hazırlıyor ve bunları Instagram, Facebook ve Whatsapp'tan arkadaşlarıyla paylaşıyor...

Bu kervana en son katılan isim ise ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç oldu.

Tüzünataç'ın yaptığı Nihat Doğan taklidi sosyal medyaya damga vurdu.

Berrak Tüzünağaç paylaştığı videoda Nihat Doğan'ın '' Eğer ruhlar ortaya gelecekse Allah'ıma yemin ederim ki senin ruhun benim ruhum önünde diz çöker tövbe ister'' sözlerini taklit etti.

Uygulama nasıl çalışıyor?

1. iTunes ya da Android market üzerinden Dubsmash/Dubblaj yazarak dilediğiniz uygulamayı indirin.

2. Uygulamada açılan listede dilediğiniz ses kaydının üzerine tıklayın.

3. Mikrofon işaretine basarak ses kaydının üzerine ağzınızı oynatarak videonuzu kaydedin.

4. Videonuz hazır olduktan sonra karşınıza çıkan Whatsapp, Facebook ya da Instagram üzerinden paylaşın seçeneğine tıklayarak dublajınızı paylaşın. Eğer hazırladığınız videoyu kaydetmek istiyorsanız da 'Koleksiyonuma Ekle' seçeneğine tıklayın.



Berrak Tüzünataç Hakkında
Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırd...
devamı
9 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı