Berkant’a Son Görev

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Berkant Akdürgen son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine sanatçının eski eşi ile yıllardır görüşmediği kızı Fulya ' da katıldı.
Teşvikiye Camii Berkant Akgürgen Belediye Başkanı Cenaze Karacaahmet Mezarlığı 

Pazartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Berkant Akgürgen ' in (74) cenaze namazı sanat, iş ve medya camiasını bir araya getirdi. Teşvikiye Camii ' nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına sanatçının ailesinin yanı sıra sanat dünyasından çok sayıda sima katılırken, törene sanatçının eski eşi Serpil Örümcer ile yıllardır görüşmediği öğrenilen kızı Fulya Akgürgen ' de katıldı.

Basın mensuplarına konuşan Fulya Akgürgen babasının yeni eşi ve çocukları tarafından istenmediğini iddia etti. Serpil Örümcer ise “Ne yapmak istiyorlar anlamış değilim. Allah ' tan dilerim ki ne düşünüyorlarsa onu bulsunlar” dedi. Çeşitli sebepler yüzünden kameralar önünde başlayan tartışmalarla gerilen ortam, aile büyüklerinin araya girmesiyle sona erdi. Daha sonra sanatçının görüşmediği kızı Fulya ile Berkan ' ın şimdiki ailesi kameralar önünde el sıkışıp bir süre sohbet etti.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ' ün de katıldığı cenaze namazının ardından, sanatçının naaşı defnedilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı ' na götürüldü.
3 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı