Bengü’ye Sanatçı Dostlarından Ziyaret

Korumasının öldüğü kazadan yaralı olarak kurtulan sanatçı Bengü ' yü dostları yalnız bırakmadı. Murat Boz ve Ziynet Sali, Bengü'yü hastanede ziyaret etti.Kazanın ardından kaldırıldığı Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ndeki ilk tedavisinin ardından Maslak Acıbadem Hastanesi ' ne sevk edilen ünlü sanatçının tedavisi sürüyor. Kazada elinden ve başından yaralanan sanatçıyı, dostları da yalnız bırakmadı. Hastaneye ilk koşan eski mankenlerden Esra Eron oldu. Ardından sanatçı Murat Boz, kız arkadaşı ile birlikte hastaneye geldi. Bir süre içeride kalan Boz, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı.
Acıbadem Maslak Acıbadem Hastanesi Murat Boz Esra Eron 


Sanatçı Ziynet Sali de kazayı haber alır almaz soluğu hastanede aldı. Bengü ' nün durumuna ilişkin bilgi alan Sali, basın mensuplarının soruları üzerine, “Şu an bir operasyonda kendisi. Göremedim. Birkaç saat süreceğini söylediler. Allah ' a şükürler olsun iyiymiş” dedi. Sali, kazanın nasıl olduğunu bilmediğini, Bengü ' nün konser için gittiği Ankara ' dan döndüğünü ifade etti.
Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
10 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı