BDP Milletvekili Üçerin Doktoru Darp Ettiği İddiası

Van'da, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van Milletvekili Özdal Üçer'in, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdığı iddia edildi.
Acil Servis Emniyet Müdürü Barış ve Demokrasi Partisi Münir Karaloğlu 

Alınan bilgiye göre, BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in eşi Emine Üçer, bugün öğle saatlerinde yönetimindeki otomobille Van'ın Gürpınar ilçesi yakınlarında trafik kazası yaptı. Kazada yaralanen Emine Üçer ve 11 yaşındaki oğlu Aram Dildar Üçer, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Van kent merkezinde parti çalışmaları sırasında kazayı öğrenen BDP Milletvekili Özdal Üçer hemen hastaneye koştu. Acil Servis'te tedaviye alınan eşi ve oğlunu görünce iddiaya göre bağırıp çağıran Özdal Üçer, kendisine kim olduğunu soran görevli Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdığı iddia edildi. Üçer'in daha sonra başhekimle de tartışırken iddiaya göre hakaretler yağdırdı. Olayı öğrenen Van Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'la birlikte hastaneye geldi. Milletvekili Üçer'in eşi Emine ve oğlu Aram Dildar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
20 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı