Başbakan Erdoğan Salona Geldi (AK Parti Kongresi)

AK Parti'nin 4. Olağan Büyük Kongresi Başbakan Erdoğan'ın salona gelmesiyle başladı. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte özel olarak hazırlanan platformda yürüyerek partilileri selamlayarak partililere karanfil attı.
Başbakan Emine Erdoğan İstiklal Marşı Neşet Ertaş Yalan Dünya Dizisi 


AK Parti'nin Arena Spor Salonu'ndaki 4. Olağan Büyük Kongresi başlıyor. Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara Arena Spor Salonu'na geldi. Erdoğan'ınn gelişinden önce ise vefat eden Büyük Usta Neşet Ertaş unutulmadı. Kongrenin başlangıcında Bozkırın Tezenesi olarak anılan Neşet Ertaş'ın Yalan Dünya isimli türküsü kendi sesinden salondaki partililere dinletildi. Türk bayraklarıyla çalınan şarkılara tempo tutan partitiler, ayrıca kongre için hazırlanan şarkıyı da ellerindeki Türk Bayraklarıyla eşlik etti. Daha sonra ise AK Parti'nin seçim şarkısı olan ' Aynı Yoldan Geçmişiz Biz ' şarkısını yine kongre alonunda bulunan partililer hep birlikte söyledi.

ERDOĞAN KONGRE SALONUNDA

Başbakan Erdoğan kongre salonunda ise büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililerin tezahüratları ve alkışları arasında eşi Emine Erdoğan ile birlikte salona gelen Başbakan Erdoğan, daha öncesinde ise kongre salonuna giremeyen dışarıdaki partililere seslenen Başbakan Erdoğan daha sonra kongre salonuna girerek özel olarak hazırlanan platformda eşi Emine Erdoğan ile birlikte partilileri selamladı ve karanfil attı. Kongre divanın oluşturulmasının ardından da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edecek.
Neşet Ertaş Hakkında
Neredeyse yarım asra varan bir süreden beri gerçek anlamda gönül telimizi titreten, ruhumuzu ürperten bu esrarlı sesin, sazın ve yorumun arka planında neler ve kimler vardır? Sazı gümbür gümbür ses veren, adeta davula eslik edercesine sazının göğsünde pençesiyle sesler çıkaran, hep samimi ve kendi halinde yüreğinin acılarını ve kendi iç gurbetlerini seslendiren; hiç bir medyatik tutumu olmayan, kalabalıklardan ve şöhretten adeta köşe bucak kaçara...
devamı
Yalan Dünya Dizisi Hakkında
Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz Bey’in hakimiyeti altındadır. Damatları Selahattin, eşi Gülistan’a hiç bağlı değildir üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay ile aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat ile ailesinin baskısıyla nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurha...
devamı
30 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı