Başbakan Erdoğan'a Son 10 Yılın Dünya Şahsiyeti Ödülü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Slovenya'da Son On Yılın Dünya Şahsiyeti Ödülü verildi. Erdoğan, dün gece geldiği Slovenya'nın başkenti Ljubljana'daki resmi temaslarının ardından Bled şehrine geldi. Erdoğan'a, burada düzenlenen bir törenle Uluslar arası Ortadoğu ve Balkanlar Araştırma Enstitüsü tarafından (IFIMES) ' Son 10 Yılın Dünya Şahsiyeti ' Ödülü takdim edildi.
Başbakan Emine Erdoğan Mehmet Şimşek Son Dizisi Enerji Bakanı 


Ödül törenine Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Egemen Bağış, Mehmet Şimşek katıldı.

IFIMES'ten yapılan açıklamada ödülün Başbakan Erdoğan'ın vizyonu, Ortadoğu ve Balkanlar'ın izlediği olumlu politikalar, dünya çapında yaşanan ekonomik başarı, Medeniyetler İttifakı'na olan katkısı ve Türkiye'yi dünya genelinde getirdiği olumlu konumdan dolayı verildiği belirtildi.

Ödülün takdim edilmesinin ve konuşmasının ardından Erdoğan, IFIMES üyelerinin tek tek tebriklerini kabul etti.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
6 Şubat 2012 Pazartesi günü yayınlandı