Başbakan Erdoğan’a Rap Şarkı Desteği

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala, Cevdet Yıldız isimli şarkıcı Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için şarkı yazdı. Şarkısına klip de çeken Yıldız, şimdiden tıklanma rekorları kırıyor.
Başbakan Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala, Cevdet Yıldız isimli şarkıcı Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan ' a seçimden önce rap şarkı yazarak, klip çekti. Üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsunu simgeleyen yıldızlı tişörtüyle dikkat çeken şarkıcı, Başbakanı şimdiden Cumhurbaşkanı ilan etti. Yıldız, şarkısında Erdoğan ' a övgüler yağdırdı.

Başbakan ' ın 2023 hedeflerini gerçekleştirerek yepyeni projelerini de kaleme alan şarkıcı, Erdoğan ' ın dünyaya verdiği derslerin herkese ibret olduğunu şarkısında yer verdi.
İşte Başbakan Erdoğan için yazılan rap şarkının sözleri:

Recep Tayyip Erdoğan
Yeni cumhurbaşkanımız
Türkiye seni çok seviyor
Recep Tayyip Erdoğan diyor
2023 ' te yepyeni projeler geliyor
Dünyanın en uzun adamı
Türkiye ' nin Erdoğan ' ı
Oylar Tayyip Erdoğan'a
Türkiye şahlansın diyor
Başbakan olarak gönülleri kazandı
Türkiye tarihini yeniden yazdı
Cumhurbaşkanlığı sana yakışır Tayyip Erdoğan
Dualarımız seninle yanında olsun yaradan
İbret oldu dünyaya verdiğin ders
Yolun hak yolu başkalarına gelse de ters
Okuyalım seninle dünyaya meydan

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
7 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı