Ayşe Özyılmazel Kürtaj için Ne Dedi?

Geçtiğimiz yıl reklamcı Ali Taran ile kısa bir evlilik yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken pop şarkıcısı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, Başbakan ' ın kürtaj ile ilgili yorumlarını düşünmek bile istemediğini belirterek, “Huzurum kaçtı. Kadın olarak fikrimiz belli. Kürtaj meselesi derin bir konudur. Beden ve vücut benim kimse karışamaz. dedi.
Başbakan Son Dizisi Ali Taran Kürtaj 


Balçova ' da bulunan Özel Hera Derma Polikliniği ' nin kırışıklık ve ciltte büzülme gibi sorunları yok eden Acupulse CO2 Fraksiyonel Lazer cihazın tanıtımı için Ayşe Özyılmazel objektif karşısına çıktı. Son günlerde gündemden düşmeyen konu olan kürtaj sorunu için kendi fikirlerini belirten Özyılmazel, kürtajın yasaklanmasını düşünmek bile istemediğini belirtti. Politik cevap vermekten kaçındığını ifade eden Yılmazel, “Benim vücudum ve bedenim hakkında kimsenin karar verme yetkisi yoktur. Kürtaj çok yönlü bir konu değil kişiseldir. Kürtaj sorunu için aklımdan geçen herhangi bir yaptırıma neden olmadan kapanması. Biz kadınlar olarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu zaten biliyoruz” dedi.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
2 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı