Amaçları Abdullah Öcalan’ı siyaseten tasfiye etmek

Rasim Ozan Kütahyalı, Kobani olaylarının amaçlarından birinin de Abdullah Öcalan ' ı siyaseten tasfiye etmek olduğunu söyledi.
Abdullah Öcalan Kobani Dinamit Rasim Ozan Kütahyalı Mehmet Metiner 


Beyaz TV ' de yayınlanan Latif Şimşek ' in sunduğu Rasim Ozan Kütahyalı ' nın yorumladığı Dinamit programına bu hafta AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Cem Küçük Konuk oldu.

Kobani olaylarının değerlendirildiği programda Rasim Ozan Kütahyalı, Kobani olaylarının amaçlarından birinin de Abdullah Öcalan ' ı siyaseten tasfiye etmek olduğunu dile getirdi.

İşte Kürahyalı ' nın o sözleri:


“Kobani olaylarının amaçlarını sıralarsak, amaçlarından biri de Abdullah Öcalan ' ı ebediyen hapse gömerek siyaseten tasfiye etmektir. Yaşı 66 olmuş, bütün bunları planlıyorlar”

Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
11 Ekim 2014 Cumartesi günü yayınlandı