Altan Tan: Kılıçdaroğlu 'Müslümanım' diyemedi

CNN Türk'te ekrana gelen Tarafsız Bölge'de, 7 Haziran seçimlerinin değerlendirmesi yapıldı. HDP'li Altan Tan'ın da katıldığı programda, Tan HDP'ye gelen oyların dindar ve müslüman kürtlerden geldiğini söyledi.
Tarafsız Bölge Beşiktaş Müslüman Kemal Kılıçdaroğlu Altan Tan 


OYLARIN 4'TE 'Ü MÜSLÜMAN KÜRTLERDEN GELDİ
Gelen oyların ana gövdesi Şişli ve Beşiktaş dahil, gelen 4 oydan 3'ü dindar ve Müslüman kürtten geldi. Yani AKP'den geldi.

KILIÇDAROĞLU MÜSLÜMANIM DİYEMEDİ
Selahattin bey 'İnançlı bir Müslümanım ve tek kıblemiz var o da Kabe'dir.' dedi. Böyle bir sözü daha Kemal Kılıçdaroğlu'ndan duyulmadı.

LİNÇ EDİLDİ
Altan Tan'ın Kılıçdaroğlu ve Müslüman Kürtlerden oy aldıklarıyla ilgili sözleri nedeniyle sosyal medyada sert eleştirilere neden oldu.

BEYAZ GAZETE
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
9 Haziran 2015 Salı günü yayınlandı