ALS hastası Yasin Asma milletvekilliği yolunda

Yasin Asma'nın standından detaylar
Akalan Milletvekili Sıradışı Milletvekilliği 

-Yasin Asma'nın damadı Veysel Özen'le röportaj
-Yasin Asma'nın cihazlarından detaylar
-Diğer aday adaylarının Asma'yı ziyaret etmesi

( ADANA -HD)- Asma, bugün AK Parti Adana İl Teşkilatı’nın temayül yoklamasına katılarak milletvekili adaylığı için vatandaşlardan oylarını istedi ADANA

- ALS hastası Yasin Asma, bugün AK Parti Adana İl Teşkilatı’nın temayül yoklamasına katılarak milletvekili adaylığı için vatandaşlardan oylarını istedi. Yaklaşık 6 yıl önce Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığına yakalanan Yasin Asma, hayata karşı umudunu hiçbir zaman yitirmediğini belirterek milletvekilliği için aday adaylığını ilan etti. Bugün Adana’da Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında vatandaşlardan vekillik için oy istedi. Yasin Asma’nın damadı Veysel Özen, “Yasin Asma sıradışı bir insan. Sıradışı bir özgeçmişe sahip olan birisi. Hayata her haliyle, tüm engellere rağmen tutunmaya çalışan, insanlara pozitif enerji dağıtan bir insan” şeklinde konuştu.
Özen, Yasin Asma’nın 27. Dönem AK Parti milletvekili aday adayı olarak seçim çalışmalarına başladığını ifade ederek, “Burada kendisini tüm adaylara rağmen çok şanslı hissediyor. Çünkü engele rağmen, hayatın kendisine getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen burada bulunaktan çok onur duyuyor ve herkesten oylarını ve dualarını bekliyor” diye konuştu.
Yasin Asma’ya temayül yoklamasına katılan partililer yoğun ilgi gösterdi. Diğer vekil aday adaylarının da başarı dileklerini ilettiği Asma, ilgiden memnun olduğunu iletti.
5 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı