AK Parti Kızılcahamam'da Futbol Arası

AK Parti Kızılcahamam'da kampında akşam saatini değerlendiren milletvekilleri, tenis ve futbol maçında ter döktü. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tenis maçı yaparken, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun takımına karşı futbol maçında mücadele etti.
Başbakan Mehmet Şimşek Süleyman Soylu Ak Parti Dışişleri Bakanı 


AK Parti'nin Kızılcahamam'daki 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ilk günü Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından milletvekilleri otele dönüş yaptı. Akşam ise milletvekilleri Asya Termal Otel'in yakınında bulunan halı sahaya ve tenis kortuna giden milletvekilleri, siyasete biraz da olsa ara vererek spor yapma imkanı buldu.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ' un takımları futbol maçı yaptı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Bakan Davutoğlu ' nun mücadelesin de zaman zaman tehlikeli ataklara imza attı. Bakan Davutoğlu maçın ikinci yarısında sahayı terk etti. Hakan Şükür attığı gollerle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Maç sonunda ise gülen taraf da 12-6'lık skorla Süleyman Soylu ' nun takımı oldu.

Daha önceden planlanan bir maç olduğunu ifade eden Dışişleri Bakanı Davutoğlu, “Bu maçı önceden planlamıştık. Biraz geciktik. Yakın zamana kadar futbol oynardım lisede ve üniversitede sonlara doğruda oynayamadık. Son olarak bizim korumalar ile maçımız vardı. Biz idmansızız ama bugün formumu gösterebilirim. Bizim kaleci Osman mükemmel geçmek mümkün değildi. Diğer Osman da iyi bir defans bir iki top çaldık ama senelerdir oynamamaktan dolayı bir idmansızlık var” şeklinde konuştu.

Maç öncesi açıklama yapan İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, bir arada olmamız eğlenceli ve güzel olduğunu söyleyerek, “Maçtan önce meydan okuyorlar da sonrasını bilemiyorum. Güzel oluyor eğlenceli oluyor. Eski bir futbolcu olarak yanlarında olmak hem benim için hem onlar için çok güzel bir şey inşallah çok eğlenceli bir maç olur. Bu bizim için bir özlem ne kadar yaşlansak bırakmış olsak da tekrar oynuyor olmak ayrı bir şey” dedi.

Süleyman Soylu Hakkında
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ilk İçişleri Bakanı unvanına sahip olan Soylu, 21 Kasım 1969 İstanbul'da doğdu. Plevne Lisesi'nde başlayan ve ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde sürdürdüğü eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlayan Soylu, siyasi hayatına 1987 yılında DYP İstanbul İl Gençlik Kolları'nda adım attı. 1995 yılında Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'na seçi...
devamı
3 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı