Ak Parti Bahar Bayramını Kutladı

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Bahar Bayramı ve Ağaç Dikme Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Mühye Köyü'nde düzenlenen şenlikte bir yandan fidanlar dikilirken, bir yandan da Mühye Köyü kadınlarının yaptığı gözlemeler davetlilere ikram edildi.
Bahar Bayramı 1 Mayıs Süleyman Yılmaz Fatih Şahin 


Mühye Köyü'nde gerçekleştirilen Bahar Bayramı ve Ağaç Dikme Şenliği'ne, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu ile Fatih Şahin'in yanısıra partililer ve köylüler katıldı. Mühye Köyü imamının okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlayan etkinlik, daha sonra yapılan protokol konuşmalarıyla devam etti.

İlk olarak bir konuşma yapan AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek 10 dönümlük alana 700 ile 800 arasında fidan dikileceğini söyledi. Fidanların bir çoğunun dikildiğini geriye kalanlarının da bugün dikeleceğini kaydeden Yılmaz, sözü daha sonra AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan'a bıraktı.

Partilerin her zaman siyaset ve politika ile uğraşmadığını, zaman zaman da sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenerek vatandaşla bir araya geldiğini belirten AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, ' Dikeceğimiz fidanları geleceğimize miras bırakacağız ' dedi. Ankara'da artan nüfusa rağmen kişi başına düşün yeşil alanın gittikçe arttığını hatırlatan Alparslan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olmasından dolayı da bütün işçi ve emekçilerin bayramını da kutladı.

Bahar Bayramı ve Ağaç Dikme Şenliği adı altında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç ise, Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz'ın kendisini arayarak, ' Sizin de bir dikili ağacınız olsun ' dediğini ve bu sebepten dolayı etkinlie katıldığını söyledi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün de kutlandığına dikkat çeken Denemeç, 2009 yılında çıkarılan bir kanunla AK Parti'nin 1 Mayıs'ı resmi tatil ilan ettiğini ifade etti. Emekçilerin ve işçilerin bugünü kutlama hakkı olduğunu söyleyen Denemeç, kutlamalar içinse, ' Geçmişten ders alarak kardeşlik ve barış içinde bugünü kutlamamız lazım ' diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç'in konuşmasının ardından ise fidan dikme törenine geçildi. Fidanların dikilmesinin ardından ise Mühye Köyü kadınlarının hazırladığı gözlemeler ayran eşliğinde şenliğe katılanlara ikram edildi.
2 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı