Ahmet Davutoğlu: Geçiş görüşmeleri sürüyor

Enerji Bakanlığı'nda aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Peşmergeler'in geçmediğini fakat görüşmelerin sürdüğünü ve geçişin yalnızca insani ve lojistik destek çerçevesinde olacağını söyledi.
Başbakan Kobani Enerji Bakanlığı Basın Açıklaması Ahmet Davutoğlu 


Ahmet Davutoğlu ' Kobani, Suruç'tan ayrılamaz. Her türlü yardımları yaptık. Kobani'deki durumu dengeleyebilmek veya Kobani'deki durumu, en azından zararlarını minimize edebilmek için bazı unsurların Kobani'ye geçişi konusunda da insani ve lojistik amaçlı olarak söylüyorum, görüşmeler sürüyor, bu görüşmeler çerçevesinde gerekli adımlar atılır ' dedi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
21 Ekim 2014 Salı günü yayınlandı