2014 Yeni Yıl Mesajları (Komik ve Güzel Yılbaşı Mesajları)

2014 Yeni Yıl Mesajları (Komik ve Güzel Yılbaşı Mesajları)... Sevdiklerinize yeni yılda güzel bir yılbaşı mesajı göndererek onları mutlu edebilirsiniz. 2014'e özel yılbaşı mesajlarını sizler için derledik. İşte birbirinden güzel 2014 yeni yıl yılbaşı mesajları...
Yılbaşı Partisi Yılbaşı Yeni Yıl Mesajı Yılbaşı Gecesi Yeni Yıl 


2014'e artık günler kaldı. Yılbaşı ve bayram gibi özel günlerde arkadaşları ve akrabaları hatırlamanın yöntemi artık değişti. Yapılan araştırmalara göre bayram, yılbaşı ve benzeri özel günlerde uzaktaki aile fertlerini ve arkadaşları hatırlamanın bir aracı olarak artık cep telefonu ve tablet bilgisayar kullanılıyor. Yılbaşına sayılı günler kala sevdiklerinize gönderebileceğiniz yılbaşı mesajlarını sizin için derledik.

-2014 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

-Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

-Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

-2014 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2013 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir güzel yıl dileğinle.

YILBAŞI MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN


30 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı