Kılıçdaroğlu’na ayakkabı atan Yunus Emrah Sermet konuştu

Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatan Yunus Emrah Sermet, polise verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. İstanbul Pendik'te oturan ailesinin yanına dönen Sermet, yaşananları anlattı.
Protesto Chp Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 


Olaydan sonra Kılıçdaroğlu'nun korumalarının kendisine kötü davrandığını belirten Yunus Emrah Sermet, “Olaydan sonra korumalar bana alt katta çok kötü davrandı. Yukarıda basının önünde bir şey yapmadılar ama fiziksel tacizde bulundular. Bana 300 liralık ayakkabı giyiyorsun dediler. Bakarsanız giydiğim ayakkabılar 30 liradır. Benim terörist bir grup olduğumu ve terör polisine teslim edeceklerini söylediler. Senin kafanı kopartırız ama Kılıçdaroğlu'na dua et dediler. Benim yaptığım eylem ne AK Parti, ne CHP ne de başka bir partiyedir; benim tepkim tüm hepsinedir” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
9 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı