Dünya Ekonomik Forumu İstanbul'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Dünya Ekonomik Forumu WEF) toplantısı için Swiss Otel ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Başbakan Erdoğan da toplantılara katılmak üzere otele geldi.
Başbakan Swiss Otel Recep Tayyip Erdoğan Dünya Ekonomik Forumu 


Dünya Ekonomik Forumu toplantısının yapıldığı Swiss Otel ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Otel önünde ve çevresinde olası gösterilere karşı çok sayıda çevik kuvvet ve TOMA aracı hazır bekletiliyor. Otelin etrafını bariyerlerle çevreleyerek kapatan polis ekipleri yine otele çıkan cadde ve sokak başlarında bekliyor. Otel etrafında çok sayıda sivil polis de görevlendirildi.

Başbakan ve beraberindeki konvoy geniş güvenlik önlemleri altında otele giriş yaptı. Başbakan Erdoğan Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Klaus Schwab'ı kabul edecek. WEF'in açılış oturumuna katılacak Erdoğan, üst yöneticilerle toplantı yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
5 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı