YGS 2013 Soruları ve Cevapları Beyazgazete.Com'da

YGS 2013 Soruları ve Cevapları Beyazgazete.Com'da... ÖSYM - YGS 2013 Kitapçığı Soruları ve Cevapları sınavın hemen ardından Beyazgazete.Com'da olacak. YGS 2013 bugün yapıldı. Bu sene YGS sınavına iki milyon kişi sınava girebilmek istediğini ÖSYM'ye başvurdu. ÖSYM, YGS 2013'e girecekler için özel videolar hazırladı. YGS 2013 iki milyon üniversitelinin geleceğini belirleyecek. 2013 YGS için ÖSYM Başkanı Ali Demir çok önemli açıklamalar yaptı.
Ygs Sınavı Ygs Soruları Ygs Cevapları 




YGS sınavına giren yüz binlerce öğrenci sorular karşısında ter dökerken, aileleri de dışarıda heyecanla çocuklarını bekledi.Çocuklarının sınavdan güzel sonuçlarla çıkmasını bekleyen aileler, Kur ' an-ı Kerim okuyup, dua etti.

İstanbul'da YGS sınavına giren öğrenciler sorular karşısında ter dökerken, ailelerin dışarıdaki heyecanlı bekleyişleri devam etti. İstanbul Üniversitesi 'nde sınava giren çocuklarının heyecanını paylaşan aileler, üniversitenin önünde bulunan banklara ve çimenlere oturarak bir yandan çocuklarının çıkmasını beklerken, bir yandan da Kur 'an-ı Kerim okuyup dua etti.

Çocuklarının uzun süredir üniversiteye hazırlandığını beliren aileler, “Onlar kadar biz de heyecanlıyız. Onlar içeride soruları çözüyor bizde burada kuran okuyoruz. Sadece kendi çocuğumuz için değil, hepsi için okuyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin” dedi.

Öğrenciler Sınavdayken Veliler Okul Bahçesinde Dua Etti

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantepli aileler çocukları sınavdayken kendileri de okul bahçesinde dua ederek bekledi.Okul bahçesinde bekleyen aileler, çocuklarının sınavlara iyi hazırlandığını, çocuklarına sınava hazırlanma süresi içerisinde ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti.

Artık başarmanın onların elinde olduğunu belirten aileler, bu kadar uzun süreli çalışmanın ardından sınavın 160 dakika içerisinde yapılıp bitirilmesine tepki gösterdi.

Öte yandan, sınava giren adayların dikkatini dağıtacak olumsuzlukların yaşanmaması açısından sınav binaları çevresinde ve güzergahlarında gürültüye neden olabilecek çalışmalar engellendi.

23 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı