Üniversiteli Kızlara 5 Yıldızlı Hizmet

Karşıyaka Belediyesi ' nin İzmir dışından gelen üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ' Türkan Saylan Kız Konukevi ' nde yeni dönem kayıtları başladı. Üniversiteli genç kızlar kaliteli, konforlu ve güvenli barınma hizmetinden ekonomik fiyatlarla yararlanabilecek.
Karşıyaka Belediyesi Türkan Saylan Karşıyaka 


İKİ KİŞİLİK ODALAR

Karşıyaka Belediyesi ' nin Türkiye ' nin dört bir yanındaki şehirlerden üniversite eğitimi için İzmir ' e gelen kız öğrencilere yuva sıcaklığında, ekonomik ve güvenli barınma imkanı sağlamak amacıyla kurduğu Türkan Saylan Kız Konukevi, yeni sakinlerini bekliyor. Belediye şirketi Kent A.Ş. tarafından işletilen tesiste 2014-2015 dönemi için kayıtlar alınmaya başlandı. Konukevi ' ne kabul edilecek genç kızlar, 48 yataklı tesisteki iki kişilik odalarda kalacak.

ÇAMAŞIRHANEDEN REVİRE

Öğrencilerin tüm önemli ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Türkan Saylan Kız Konukevi ' nde kalacak genç kızlar; etüt merkezi, bilgisayar odası, çamaşırhane, yemekhane, mutfak ve revir gibi birimlerden yararlanabilecek. Oldukça ekonomik fiyatlarla barınma olanağı sunan Konukevi ' nde öğrencilere her gün bir öğün yemek verilecek. Isınma ise doğalgaz ile sağlanacak.

24 SAAT GÜVENLİK

Kablosuz internet imkanı sağlanan üniversite öğrencileri, ders çalışmak için oldukça uygun olan sessiz ve sakin bir ortama sahip olacak. Örnekköy ' de bulunan ve bin metrekare inşaat alanına sahip tesiste kalacak genç kızlarımız, 24 saat güvenlik sistemiyle korunacak. Türkan Saylan Kız Konukevi ' nde başvuruların Ağustos ayı itibariyle kabul edilmeye başladığını ve ilginin yoğun olduğunu belirten yetkililer, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin acele etmesi gerektiğine dikkat çekti.
7 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı