ÖSYM YGS 2013 Biyoloji Soruları ve Cevapları - (YGS 2013 Cevap Anahtarı)

ÖSYM YGS 2013 Biyoloji Soruları ve Cevapları - (YGS 2013 Cevap Anahtarı)... YGS 2013 Biyoloji Soruları ve Cevapları TRT tarafından yapıldı. YGS 2013' te 1 milyon 851 bin 326 aday sınavda ter döktü. YGS 2013 sınavı saat 10.00'da başlayıp sınav, 160 dakika sürdü. YGS 2013 soruları ve cevaplarını öğrenmek isteyen YGS 2013 sınavına giren binlerce öğrenci web sitelerine akın etti. YGS 2013 soruları ve cevapları TRT Haber ve TRT Okul ' dan canlı yayınlandı. YGS 2013 sınavına giren adaylara 40 Türkçe, 15 tarih, 12 coğrafya, 8 felsefe, 5 din kültürü ve ahlak bilgisi, 40 temel matematik, 14 fizik, 13 kimya ve 13 biyoloji sorusu yöneltildi.
Ygs Sınavı Ygs Soruları Ygs Cevapları Yükseköğretime Geçiş Sınavı Biyoloji 




YGS Puanlarınızı Hesaplayın
Üniversiteye girişte uygulanan birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için aylar süren sınav hazırlıklarında sona gelindi. 1 milyon 851 bin aday, bugün üniversiteli olabilmek için ter döktü. Netlerinize göre, YGS'de alacağınız puanları aşağıdaki araçla hesaplayabilirsiniz...

YGS Puanlarınızı Hesaplamak İçin TIKLAYIN

YGS ' de Kimlik Telaşı Yaşandı


Bursa ' nın İnegöl İlçesi ' nde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı ' na (YGS) tüm uyarılara rağmen nüfus cüzdanları olmadan veya farkı kimlik kartlarıyla gelen adaylar, Nüfus Müdürlüğü ' ne koştular. Bursa ' nın İnegöl İlçesi ' nde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı ' na (YGS) tüm uyarılara rağmen nüfus cüzdanları olmadan veya farkı kimlik kartlarıyla gelen adaylar, Nüfus Müdürlüğü ' ne koştular.

İnegöl ' de YGS ' ye 5 bine yakın üniversite adayı girdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren aileleriyle sınava girecekleri okul önlerine gelen adaylar didik didik aranarak sınav salonuna alındı. Bu arada, sınava giriş belgelerinin yanı sıra kimlikleri olmayan öğrenciler salonlara alınmadı. Erken gelerek eksikliğin farkına varan bazı adaylar ise sınav dolayısıyla mesai yapan Nüfus Müdürlüğü ' ne koştu. Nüfus cüzdanlarını alan öğrenciler, sınava yetişti. Çocukları sınavda ter döken aileler ise bina çevresinde dua ederek, sınavın bitmesini beklediler.

24 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı