Ehliyet Sınav Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih

Ehliyet Sınav Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih (meb.gov.tr Soruları ve Cevapları)...Yılının 2.ehliyet sınavı 16 Mart 2013 Cumartesi günü yapıldı. 16 Mart ehliyet sınav sonuçları 26 Mart 2011 Salı günü açıklanacak. 16 Mart ehliyet sınavına girenler şimdi merak içinde ehliyet sınavının sorularını ve cevaplarını bekliyor. 16 Mart Ehliyet sınav sorularının ve cevaplarının www.meb.gov.tr 'den 19-20 Mart'ta yayınlanması bekleniyor. İşte ehliyet sınavı sorular ve cevaplarıyla ilgili detaylar...
Tıp Fakültesi Karaköy Ondokuz Mayıs Üniversitesi Katliam 


Sürücü adaylarının çok merak ettiği sorulardan olan 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçlarnını ne zaman açıklanacağı belli oldu. 16 Mart ehliyet sınav sonuçları 26 Mart 2011 Salı günü açıklanacak. Ehliyet Sınavına giren sürücü adayları Miili Eğitim Bakanlığı'ndan ehliyet sınav sorularını ve cevaplarını yayınlamasını bekliyor. 16 Mart Ehliyet sınav sorularının ve cevaplarının www.meb.gov.tr 'den 19-20 Mart 2013'te yayınlanması bekleniyor.

Samsun'da Katliam Gibi Kaza: 4 Ölü

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kaza, dün gece saat 23.00 sıralarında Samsun- Bafra karayolu, Karaköy Harası Elifli köyü mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Yayla'nın kullandığı 55 JD 127 plakalı kapalı kasa kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjden karşıya geçerek, henüz sürücüsü belirlenemeyen 55 BG 393 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Hasan Öksüz ve Mahir Öksüz olay yerinde, Ayşe Öksüz Bafra Devlet Hastanesi'nde, Hediye Öksüz ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Ahmet Yayla, Cenk Demir ve Nuri Öksüz de Bafra ve Samsun'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

17 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı