Eğitim Her Engeli Aşar Kampanyasının Son Yıl Toplantısı Yapıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği'nin paydaş olarak yer aldığı 'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyasının üçüncü ve son yıl toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.
Emine Erdoğan Abdullah Gül Hayrünnisa Gül Ömer Dinçer Recep Tayyip Erdoğan 


Programda Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Hayrünnisa Gül ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin birer konuşma yaptı. Törenin sonunda Hayrünnisa Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bakan Dinçer, Bakan Şahin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva hatıra fotoğrafı çektirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı