Bakan Avcı, Öğretmenlerin ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir ' de bir okul ziyaretinde, öğretmenlerin ' 24 Kasım Öğretmenler Günü ' nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.Eskişehir ' e bir dizi etkinliğe katılmak için gelen Bakan Avcı, Milli Zafer İlkokulu ' nu ziyaret etti. Burada öğretmenler bir araya gelen Avcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek hediye verdi.
24 Kasım Milli Eğitim Bakanı Öğretmenler Nabi Avcı Öğretmenler Günü 


Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Avcı, öğretmenlerin günlerini kutlayarak, nice 24 Kasım Öğretmenler Günü ' ne erişmeyi temenni etti. Avcı, “Sağlık içinde, esenlik içinde sevdiklerinizle, öğrencilerinizle, öğrencilerimizle nice nice yıllara inşallah. Odunpazarı Belediyemiz Öğretmenler Günü münasebetiyle sizler için küçük birer hatıra hazırlamış. Benden de bu anı birlikte yaşayalım diye rica ettiler. Doğrusu ben Odunpazarı Beledediyesi ' nin cam sanatına gösterdiği ilgiye bu vesileyle de bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Türkiye bir kere daha Odunpazarı ' nda ne kadar güzel işler yapıldığını bir kere daha öğrenmiş olsun. Öğretmenlerimize vereceğimiz bu hediyeler Odunpazarı Belediyemizin Cam Atölyesi ' nde hazırlatmış olduğu eserler ve bunlardan sadece bir tane var, başka benzeri yok. Yani bunlar seri üretim değil, her biri tek” dedi.

BU OKUL BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Milli Zafer İlkokulu ' nun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu da anlatan Avcı, “Milli Zafer benim için ayrıca anlamlı. Çünkü ben 30 sene önce buraya veli olarak da çok gelip gittim. İki büyük oğlum burada okudu. Biz Vişnelik ' te oturuyorduk. Bu yüzden de çocuklar ilköğretimlerine burada başladılar. Onun için burası benim için ayrıca anlamlı bir okulumuz” diye konuştu.
Daha sonra Avcı, her biri kendileri için özel olarak hazırlanmış hediyeleri öğretmenlere takdim etti.

23 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı