Hırsızlar Kuyumcuyu Böyle Soydu

Kanada'nın Burnaby şehrinde soyguncular, akıllara durgunluk verecek bir yöntemle alış veriş merkezinin içindeki kuyumcuyu soydu.Burnaby Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde, soyguncuların çalıntı bir jiple alış veriş merkezinin kapısını kırarak içeri daldıkları görülüyor.
Kanada Emniyet Müdürlüğü 


Metrotown kasabasında meydana gelen olayda, dört soyguncu, önce jiple iki kuyumcu dükkanının vitrinlerini tahrip ediyor, ardından araçtan inerek soygunu gerçekleştiriyor.
Çalıntı araca ulaştıklarını ve incelemenin devam ettiğini söyleyne polis, Aşağı Mainland bölgesindeki alış veriş merkezlerinde de benzer yöntemle soygunların gerçekleştirildiğini duyurdu.

Üst düzey polis yetkilisi Derren Lench yaptığı açıklmamada, ' Bu sınır tanımaz suç eğilimi bizi endişelendiriyor. Olaylarda vatandaşlara zarar gelmemesi tek tesellimiz. Karşımızda kesinlikle profesyonel bir grup var. Ancak bu şahısları adalet önüne çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Soyguncuların yakalanması için vatandaşların desteklerini de bekliyoruz ' dedi.
19 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı