Bronco Bamma Ve Mitt Romney’den Bıktım Artık

ABD Başkanlık seçimlerine günler kala, Demokratların adayı Barack Obama ve Cumhuriyetçilerin adayı Mitt Romney ile ilgili haberlerden bıkan 4 yaşındaki Abigael Evans isyan etti. Colorado ' da annesiyle arabada giderken radyoda seçim haberi duyan Evans gözyaşlarına boğuldu.
Colorado Barack Obama Mitt Romney 


Barack Obama'nın adını söyleyemeyen küçük kız ' Bronco Bamma ve Mitt Romney ' den bıktım artık ' diyerek ağlayan küçük kızı annesi ' Seçimler yakında bitmiş olacak tatlım ' diyerek sakinleştirdi. Olayın medyada büyük yankı bulması üzerine Ulusal Radyo Kanalı bir açıklama yayımlayarak “Abigael ' den ve onun gibi hissedenlerden” özür diledi.
Barack Obama Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri'nin devlet başkanı Barack Obama; ilk olarak 4 Kasım 2008'de yapılan 2008 ABD başkanlık seçimleri'nde ABD'nin 44. devlet başkanı seçilmiş ve 20 Ocak 2009 tarihinde bu görevi George W. Bush'tan devralmıştır. 6 Kasım 2012 tarihinde yapılan 2012 ABD başkanlık seçimlerinde Mitt Romney karşısında seçimi kazanıp Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına ikinci kez seçilmiştir. ABD tarihindeki ilk siyahî devlet başkanıdır. Yaş...
devamı
2 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı