Bakan Ahmet Davutoğlu,Anders Fogh Rasmussen İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, New York'taki ikili temasları çerçevesinde NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile bir görüşme gerçekleştirdi.New York'taki Türkevi'nde gerçekleşen görüşmede, NATO-AB işbirliği, Kıbrıs sorunu ve Suriye başta olmak üzere Orta Doğu'daki gelişmeler ele alındı.
Avrupa Kıbrıs Anders Fogh Rasmussen Ahmet Davutoğlu New York 


Bakan Davutoğlu NATO'nun Türkiye'nin savunmasına yönelik taahhütlerini ve bu çerçevede aldığı önlemleri takdirle karşıladığımızı belirterek, Türkiye'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Avrupa-Atlantik coğrafyasının güvenliğine etkin katkılarda bulunmaya devam edeceğini vurguladı.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
26 Eylül 2013 Perşembe günü yayınlandı